Στη Λάρισα θέλουν την… άστεγη Εθνική Ελλάδας

0
1534

Οι θεσμικοί φορείς της Λάρισας ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην
ΕΠΟ ώστε να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας το “AEL FC Arena”.
Λύση και μάλιστα μό νιμη στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την
έδρα της Εθνικής Ελλάδας θέλουν να δώσουν οι θεσμικοί φορείς της Λάρισας καθώς θέλουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να παίζει από εδώ και στο εξής στο “AEL FC Arena”.
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Λάρισας παρουσία του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του προέδρου της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη, του προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλου αλλά και εκπροσώπου της εταιρείας του γηπέδου.
Ο δήμαρχος της Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, υποστήριξεμότι η πόλη έχει όλες τις κατάλληλες υποδομές, αλλά και τις κατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου, ώστε να υποδεχτεί την εθνική ομάδα και να έχει την έδρα της στη Λάρισα. Μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως πραγματοποιούνται όλες οι συνέργειες ώστε να πεισθούν οι θεσμοί που είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν γι αυτό το ζήτημα. Ο δήμαρχος, υποστήριξε επίσης ότι υπήρξε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα και συμπλήρωσε ότι ετοιμάζεται μια κοινή επιστολή όλων των φορέων προς την ΕΠΟ με την συγκεκριμένη πρόταση.
«Η Λάρισα είναι έτοιμη και δεν θέλουμε να ακούσουμε ξανά ως Έλληνες και ως Λαρισαίοι ότι υπάρχει πιθανότητα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να έχει έδρα εκτός της χώρας μας. Θα είναι τραγικό το λάθος αυτό, εφόσον υπάρχουν οι υποδομές αυτές στη Λάρισα».
Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
επεσήμανε ότι η πόλη της Λάρισας έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές
για να πετύχει αυτός ο στόχος:
«Εμείς θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας στην ΕΠΟ. Η Λάρισα είναι εύκολα προσβάσιμη. Έχει όλες τις υποδομές στις συγκοινωνίες, τις
υπηρεσίες Υγείας αλλά και τις υπηρεσίες διαμονής και φιλοξενίας.
Επίσης η Λάρισα έχει και το μεγαλύτερο όπλο. Έχει δηλαδή τους περισσότερους φιλάθλους από οπουδήποτε αλλού, οι οποίοι αγαπούν την εθνική ομάδα». Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης σε δήλωση του είπε ότι θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη πρόταση προς την ΕΠΟ, ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος είπε ότι η Λάρισα «αξίζει να διεκδικήσει» την έδρα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!