Στις 4 πρώτες ομάδες της Handball Premier o Bianco Monte Δράμα 1986

0
1512

Συνεχίζουν οι Δραμινοί στο Πρωτάθλημα παρά την πίκρα και την αγανάκτηση από τον προκλητικά άδικο αποκλεισμό τους από το κύπελλο Ελλάδος

Μετά τη λήξη της Α’ φάσης της Handball Premier, οι Δραμινοί θα συμμετάσχουν στα play off του πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν με τέσσερις ομάδες. Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Διομήδης Άργους και Bianco Monte Δράμα θα αγωνιστούν μεταξύ τους ένας προς όλους σε δύο γύρους εκτός από την ομάδα που ανήκε στον ίδιο όμιλο μαζί τους.
Έτσι, η βαθμολογία των play off στην εκκίνηση θα είναι: ΑΕΚ 3, ΠΑΟΚ 3, Διομήδης Άργους 1, Bianco Monte 1. Για τους Δραμινούς πριν από τα play off απομένει μόνο η τελευταία αγωνιστική: στις 15/05/2021 θα αντιμετωπίσουν τον Ζαφειράκη Νάουσας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Οι Δραμινοί μετά τις διακοπές του Πάσχα δουλεύουν σκληρά, παρά το ότι ακόμα δεν κόπασαν στις τάξεις του συλλόγου οι αντιδράσεις για όσα συνέβησαν στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπου για να αποκλειστούν οι Δραμινοί από τη συνέχεια της διοργάνωσης χρειάστηκαν όχι 2-3, αλλά 14 (!) σαφέστατες παραβάσεις κανονισμού, να μην πάρουν ούτε ένα πέναλτι σε 70 λεπτά αγώνα και να λυγίσουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο της παράτασης με πεντακάθαρα κάλπικο γκολ. Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο όπου παρουσία του κομισάριου κ. Παρτεμιαν και της αστυνομίας δεν τηρήθηκαν τα μέτρα Covid με περισσότερους του κανονικού φιλάθλους.
Για όλα τα παραπάνω, οι Δραμινοί ενημέρωσαν όλους τους αρμοδίους φορείς της Ο.Χ.Ε. (Κ.Ε.Δ., Ε.Π. κλπ.), στους οποίους παρέδωσαν και όλα τα βίντεο που αποδεικνύουν τα παραπάνω, λειτουργώντας για ακόμα μία φορά προς το συμφέρον του αθλήματος.
Στο στόμα όλων στη Δράμα κυριαρχεί το «τι άλλο πρέπει να κάνουμε εδώ στη Δράμα για να έχουμε τον αυτονόητο σεβασμό».
Fair Play, λοιπόν, στη συνέχεια όχι μόνο σε εμάς, αλλά στο ίδιο το άθλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ