Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι 22οι Κολυμβητικοί Αγώνες «Αγίας Βαρβάρας»

Διοργανώνονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Δήμο Δράμας και τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας

0
3922

Οι 22οι Κολυμβητικοί Αγώνες «Αγίας Βαρβάρας 2019» θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019. Οι διασυλλογικοί αγώνες διοργανώνονται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον Δήμο Δράμας και τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας και θα διεξαχθούν στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας. Οι αγώνες γίνονται στο πλαίσιο ανάπτυξης και διάδοσης της κολύμβησης και προς τιμήν της Πολιούχου της πόλης Αγίας Βαρβάρας.

Η τελετή έναρξης όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 16:30 μ.μ. και θα περιλαμβάνει παρέλαση, στην οποία θα συμμετέχει η κάθε ομάδα με έξι αθλητές.
“Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής της Κ.Ο.Ε, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι, που ανήκουν στην δύναμη της Κ.Ο.Ε. με κολυμβήτριες προ αγωνιστικών κατηγοριών 9, 10, 11 και 12 ετών με την προϋπόθεση κατοχής δελτίου. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν κολυμβητικές ομάδες με αθλητές/αθλήτριες 9, 10, 11 και 12 ετών, γειτονικών χωρών που ανήκουν στις αντίστοιχες ομοσπονδίες.
Για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων, όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, οι σύλλογοι θα πρέπει να ενημερώσουν για την συμμετοχή τους και τον πιθανό αριθμό αθλητών, μέχρι την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο kodramas@gmail.com.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μαζί με φωτοαντίγραφο της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης Γ.Γ.Α, πρέπει να σταλούν στα γραφεία της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στο email pekoanmath@yahoo.gr ή στο φαξ: 2510223434 το αργότερο μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Χωρίς την ειδική αθλητική αναγνώριση του ενδιαφερόμενου σωματείου δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή του στους αγώνες.
Στις δηλώσεις πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται εκτός από το ονοματεπώνυμο, η ηλικία και ο αριθμός μητρώου της Κ.Ο.Ε. (δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις χωρίς να ελεγχθούν για την ηλικία τους βάσει των διαβατηρίων τους. Πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων δεν θα γίνεται δεκτή καμία προσθήκη ή αλλαγή στις δηλώσεις συμμετοχών, παρά μόνο διαγραφές. Οι σύλλογοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να σημειώσουν στις δηλώσεις τους τα ονόματα του προπονητή/τριας της ομάδας και του εκπροσώπου που θα συνοδεύει την ομάδα, καθώς και τα τηλέφωνα (σταθερό – κινητό ή e-mail) για πιθανές διευκρινήσεις.
Μετάλλια και δίπλωμα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές ή νικήτριες ανά αγώνισμα. Κύπελλο θα απονέμεται στον νικητή κάθε αγωνίσματος. Θα τιμηθούν επίσης ο καλύτερος αθλητής και αθλήτρια της διοργάνωσης” όπως έγινε γνωστό μεταξύ άλλων από την διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ