Στις κάλπες στις 29 Ιανουαρίου οι σιδηροδρομικοί της Δράμας

0
3092

Εκλογές για τα συνδικαλιστικά όργανα των σιδηροδρομικών υπαλλήλων θα πραγματοποιηθούν στην Δράμα και άλλα οκτώ σημεία ανά την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019.

Εκτός της Δράμας όπου οι εκλογές προγραμματίστηκαν με ώρα έναρξης στις 8 το πρωί και λήξη στις 11 το πρωί και της Αλεξανδρούπολης όπου οι εκλογές θα γίνουν μεταξύ 1 το μεσημέρι και 4 το απόγευμα, στις υπόλοιπες περιοχές οι ώρες της ψηφοφορίας είναι από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Πιο συγκεκριμένα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) που ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών συνεδρίασε στις 16 Ιανουαρίου και αποφάσισε οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΣΕ να διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου.
Σε περίπτωση που προκύψουν επαναληπτικές εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν στις 05/02/2019, με τις ίδιες ώρες έναρξης και λήξης. Οι εκλογές θα διεξαχθούν όπως προβλέπει ο ν.3965/2011 με ενιαίο ψηφοδέλτιο από Τοπικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΤΕΦΕ) που ορίστηκαν από την ΚΕΦΕ στις οποίες θα προεδρεύει δικηγόρος (διορισμένος από το Δικηγορικό Σύλλογο).
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα παρακάτω εννέα (9) εκλογικά τμήματα:
1. ΔΡΑΜΑ
2. ΚΑΡΟΛΟΥ3. Σ.ΣΤ. ΑΘΗΝΑΣ4. ΠΑΤΡΑ5. ΦΘΙΩΤΙΔΑ6. ΛΑΡΙΣΑ7. ΜΑΓΝΗΣΙΑ8. Σ.Σ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Όπως έγινε γνωστό απο την κεντρική Εφορευτική Επιτροπή οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ θα ψηφίσουν με το βιβλιάριο ασθενείας, στις ΤΕΦΕ που είναι εγγεγραμμένοι. Σε περίπτωση απώλειας του βιβλιαρίου ασθενείας, θα ψηφίσουν προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση από την υπηρεσία και υπογράφοντας υπεύθυνη δήλωση. Επίσης, οι εργαζόμενοι που απουσιάζουν από τον τόπο εργασίας τους, μπορούν να ψηφίσουν σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από αυτό που είναι εγγεγραμμένοι, υπογράφοντας σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν.1599 (ότι δεν έχουν ψηφίσει στο τμήμα που ανήκουν). Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ (τακτικό και έκτακτο προσωπικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!