Συγκέντρωση τροφίμων για το «Συσσίτιο Αγάπης» της Ι. Μ. Δράμας

στο πλαίσιο του 8ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών «Βασίλης Λυρίδης»

0
2106

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ

Στο πλαίσιο των κοινωνικών της εκδηλώσεων η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την υποστήριξη της Δ/νσης Αστυνομίας Δράμας, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και από ώρες 10:00΄ έως 14:00 στο γήπεδο της Ν. Αμισού Δράμας, το «8ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών 7Χ7 ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ», με τη συμμετοχή ομάδων από όλες τις Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, καθώς και την ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Δόξας Δράμας, προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του αξιαγάπητου συναδέλφου μας «ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΔΗ».
Στο πλαίσιο του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα δοθούν για την κάλυψη άμεσων αναγκών στο «Συσσίτιο Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας, όπου σιτίζονται καθημερινά 350 συμπολίτες μας.
Για το σκοπό αυτό θα συγκεντρώνονται τα παρακάτω είδη τροφίμων: Ζυμαρικά, Όσπρια, Ρύζι, Ελαιόλαδο, Αραβοσιτέλαιο, Γάλα μακράς διάρκειας, Χυμοί (ατομικοί & μεγάλοι), Ζάχαρη, Αλάτι, Αλεύρι, Σάλτσα ντομάτας, Πουρές πατάτας, Κρουασάν, Μπισκότα, Δημητριακά.
Καλούμε λοιπόν πέραν των αστυνομικών και όλους τους πολίτες του Νομού Δράμας, να έρθουν στο Γήπεδο της Ν. Αμισού το Σάββατο 19 Οκτωβρίου κατά τις ώρες διεξαγωγής του τουρνουά από 10:00΄ έως 14:00΄ να παρακολουθήσουν ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα και να μας φέρουν μια τσάντα με τα ανωτέρω είδη, προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ως Δραμινή κοινωνία, τους συνανθρώπους της διπλανής μας πόρτας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ