Θερμές Ευχαριστίες από την Bianco Monte Δράμα 1986 Handball στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον Βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπλούχο

0
3341

«Ο Bianco Monte Δράμα 1986 ξεκίνησε τις προπονήσεις από τις 5 Ιανουαρίου 2021, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Handball Premier στις 24 Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 13/2/2021.
Η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, κλήθηκε να ανταποκριθεί εκτός των άλλων και στην πλήρη τήρηση του αυστηρού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ που περιλαμβάνει και εβδομαδιαία test ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2 για 25 μέλη της.
Ο σύλλογος (μέλη Δ.Σ., τεχνικοί, αθλητές) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Δράμας Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον Βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μπλούχο για το μεγάλο και ουσιαστικό ενδιαφέρον τους. Έδωσαν λύσεις των εκτάκτων προβλημάτων μας και πραγματικά διευκόλυναν πολύ το δύσκολο έργο μας αυτή την κρίσιμη περίοδο της επανεκκίνησης για δεύτερη φορά φέτος.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την Επόπτρια του ΕΟΔΥ, Ιατρό – Ρευματολόγο κ. Ελένη Γαμβρέλη και όλο το προσωπικό της υλοποίησης των test για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας της Κ.ΟΜ.Υ. του ΕΟΔΥ.
Η ανδρική μας ομάδα είναι η μοναδική ερασιτεχνική ανδρική ομάδα σε όλη την περιφέρεια Α.Μ.Θ. που αγωνίζεται στην υψηλότερη κατηγορία Handball Premier Α1 εκπροσωπώντας την πόλη μας τη Δράμα σε όλη την Ελλάδα (από την Κέρκυρα μέχρι το Άργος, και κάνει κάθε χρόνο πολλά ταξίδια στην Αθήνα, αγωνιζόμενη με μεγάλους συλλόγους όπως η ΑΕΚ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΠΑΟΚ). Αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες που έχει τεράστιες απαιτήσεις, αφού διεξάγεται εν μέσω πανδημίας σε τρεις φάσεις, ενώ η βαθμολογική θέση της αφήνει βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης στα Play Off του πρωταθλήματος. Παράλληλα, στις τάξεις του ανήκουν ενεργοί αθλητές των εθνικών ομάδων Παίδων, Εφήβων, Νέων και Ανδρών που προσπαθούν να υλοποιήσουν τα αθλητικά όνειρά τους.
Ο σύλλογος είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο με επαγγελματικές απαιτήσεις λόγω του υψηλότατου επιπέδου της κατηγορίας που αγωνίζεται, τις κρίσιμες για τη βιωσιμότητά του στιγμές, ελπίζει σε βοήθεια και από άλλους τοπικούς φορείς και ιδιαίτερα από τον Δήμο Δράμας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!