Τιμήθηκε ο Δραμινός πρωταθλητής του επτάθλου Άγγελος Ανδρέογλου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

0
319

Ο Άγγελος Ανδρέογλου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο έπταθλο, στο 37ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στην Αθήνα


Στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, υποδέχθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, τον Δραμινό πρωταθλητή Ελάδας στο έπταθλο Άγγελο Τζανή Ανδρέογλου, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του Αντώνη, έχουν κάνει πολλές φορές περήφανη τη Δράμα. Ο Άγγελος Ανδρέογλου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος αυτή τη χρονιά στο 37ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στην Αθήνα.
Για τον λόγο αυτό βραβεύτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας μαζί με τον προπονητή και πατέρα του κ. Ευθύμη Ανδέρογλου. «Ως ελάχιστο φόρο τιμής εκ μέρους όλων των Δραμινών θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Άγγελο αλλά και τον πατέρα του προπονητή του Ευθύμη Ανδρέογλου, που μας κάνουν για πολλοστή φορά να νοιώθουμε περήφανοι» τόνισε ο κ. Παπαεμμανουήλ.
Ο ίδιος προσέφερε λίγα άνθη ως ένα μικρό δείγμα αγάπης και εκτίμησης, όπως και την εικόνα του συμπολιούχου της Δράμας, Εθνοϊερομάρτυρα Μητροπολίτη Σμύρνης του από Δράμας Αγίου Χρυσοστόμου, ο οποίος όταν εποίμανε την περιοχή της Δράμας, έβαλε την σφραγίδα του και στον αθλητισμό, διοργανώνοντας αγώνες και προσπαθώντας να κάνει αθλητικά σωματεία.
«Η οικογένεια Ανδρέογλου είναι πολύτεκνη και ένας επιπλέον λόγος που θέλουμε να τιμήσουμε αυτήν την προσπάθεια και την επιτυχία του Άγγελου, είναι ότι πραγματικά ο κόπος και των γονιών του είναι τόσο μεγάλος, που το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αναγνωρίσουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, ευχόμενος στον Άγγελο Ανδρέογλου και στον αδερφό του Αντώνη επιτυχίες και στο μέλλον. Υποσχέθηκε επίσης ότι η ΠΕ Δράμας θα είναι στο πλευρό τους στο μέτρο των δυνατοτήτων της και ήδη αναζητά πιο ουσιαστικούς τρόπους στην κατεύθυνση αυτή.
Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ο Δραμινός Άγγελος Ανδρέογλου, Πρωταθλητής Ελλάδας στο έπταθλο δήλωσε: «Καταρχάς να πω ότι θέλω να σας κάνω υπερήφανους και μας αρέσει να σας νοιώθουμε δίπλα μας. Με τις πρεσβείες του Αγίου, ελπίζω να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι μεγάλη διοργάνωση. Δεν μπορώ να πω ότι πήγε πολύ – πολύ καλά από την δική μου πλευρά παρόλο που πήρα την πρώτη θέση και έκανα ένα μικρό ατομικό ρεκόρ. Θα ήθελα να πάω καλύτερα και να κυνηγήσω και άλλους μεγαλύτερους αγώνες. Δυσκολίες υπάρχουν στους αγώνες και ειδικά στα σύνθετα αγωνίσματα όπως το δικό μας, που πρέπει να κάνουμε πολλά μέσα σε δυο ημέρες. Προπονούμαστε εκτός Δράμας. Είμαστε στη Θεσσαλονίκη εδώ και πέντε χρόνια λόγω σπουδών. Στη Δράμα, ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσαμε να προπονούμαστε τα τελευταία δυο χρόνια γιατί δεν υπήρχε γήπεδο. Τώρα ευτυχώς το θέμα αυτό έχει λυθεί κάπως. Έχουμε καινούργιο γήπεδο και νομίζω ότι γίνονται βήματα για καλές εγκαταστάσεις εδώ στην πόλη μας». Δίνοντας το δικό του μήνυμα στους αθλητές του στίβου, ο Άγγελος Ανδρέογλου σημείωσε: «Και λίγα εμπόδια να συναντήσουμε μέσα στην καριέρα μας θα πρέπει να προσπαθούμε να κρατήσουμε το πάθος και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και να συνεχίσουμε γιατί θα μας βγάλει κάπου καλά σίγουρα».
Ο πατέρας και προπονητής του Ευθύμη Ανδρέογλου (παλιός Πρωταθλητής και Βαλκανιονίκης) δήλωσε: «Για τον πατέρα και προπονητή είναι δύο οι χαρές. Η μια, η υπερηφάνεια του πατέρα και η άλλη αυτή του προπονητή για την επιτυχία του έργου του. Βέβαια εγώ με τα παιδιά δούλεψα κυρίως στα πρώτα τους βήματα, όταν θέλησαν κάποια στιγμή να κάνουν το σύνθετο αγώνισμα που έκανα και εγώ. Προσωπικά δεν τους πίεσα να κάνουν αυτό που κάνουν τώρα. Το επέλεξαν οι ίδιοι, γι αυτό και θεωρώ ότι πετυχαίνουν. Δουλέψαμε τα δυο πρώτα χρόνια που ήταν εδώ στη Δράμα, μετά έφυγαν για σπουδές. Εκεί βοήθησαν κάποιοι άλλοι προπονητές στην επιτήρηση του προγράμματος που έκανα εγώ. Τώρα φυσικά ήρθε η ώρα να επιτηρώ, γιατί ο Άγγελος είναι τελειωμένος γυμναστής. Αυτή τη στιγμή πιο πολύ συζητάμε την προπόνηση και βλέπουμε κάποια πράγματα τα οποία τους ταιριάζουν πιο πολύ… Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Άγγελος προέρχεται και από μια χρονιά (πέρσι) με σοβαρό τραυματισμό και έδειξε δείγματα γραφής ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στο ανοιχτό…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ