Το 3ο Undercurrent Multiverse Festival από τις 25/08 έως τις 04/09 στη Δράμα

1
1350

Η ομάδα της Κοιν.Σ.Επ. «Undercurrent» ανακοίνωσε και επίσημα την διοργάνωση του 3ου UNDERCURRENT Multiverse Festival, που θα γίνει από τις 25 Αυγούστου 2022 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πάρκο Διοικητηρίου Δράμας (Κήπος των Γλυπτών), καθώς και σε άλλα σημεία της πόλης.
Το UNDERCURRENT Multiverse Festival είναι ένα ετήσιο πολυμορφικό φεστιβάλ, με μείγμα εμπειριών μουσικής, θεάτρου, χορού, εικαστικών τεχνών, λογοτεχνίας, γαστρονομίας, κοκ.
Όπως η Δράμα και η ΑΜ-Θ βρίσκονται στο διπλό σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης, Βορρά και Νότου, έτσι και το UNDERCURRENT Multiverse Festival δεν αρκείται σε «εκδηλώσεις-μενού», αλλά αναμιγνύει τα είδη και τις επιρροές και αναδεικνύει τις ευκαιρίες για αυτοσχεδιασμό και διαδραστικές εμπειρίες για το κοινό. Το UNDERCURRENT Multiverse Festival φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για την Δράμα φυσικά, αλλά και για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, την Ελλάδα, όπως και την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής Χερσονήσου. Η διοργάνωση του 3ου Undercurrent Multiverse Festival διεξάγεται με την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!