Ξανά στη σέντρα η ΔΟΞΑ και η SUPER LEAGUE 2

0
2241

Αγώνες στις 29/6 & 4/7

Με την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Α2 – Β΄ Εθνικής» αποφάσισε την επανέναρξη της Super League 2, με ημερομηνίες λήξης της κανονικής διάρκειας τις 29 Ιουνίου (Δευτέρα, για την 21η και προτελευταία αγωνιστική) και 4 Ιουλίου (Σάββατο, για την 22η και τελευταία).
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημέρωσε εγκαίρως τη Λίγκα ότι δεν καθίσταται εφικτό να εκπροσωπηθεί στη συνεδρίαση, ενώ τηρείται στάση αναμονής για το ποιοί αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά και το τι θα ισχύσει με τους φιλάθλους (αν γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ή με μικρό αριθμό κόσμου, σε αναλογία επί τοις εκατό βάση της χωρητικότητας γηπέδων και ανάλογα του τι θα επιλεγεί και στη Σούπερ Λιγκ 1).
Οι ομάδες συνεπώς γυρνούν στη δράση, για επίσημους αγώνες περίπου 3.5 μήνες μετά τη διακοπή στα μέσα Μαρτίου λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, ενώ αποφασίστηκε ακολούθως να γίνει επικύρωση βαθμολογίας και κλήρωση πλέι οφ και πλέι άουτ.
Επίσης, συμφωνήθηκε πρόταση αναδιάρθρωσης που θα τεθεί υπόψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, χωρίς υποβιβασμούς στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες.
Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα σχεδιάσει άμεσα και θα ενημερώσει για το δικό της χρονοδιάγραμμα, για τα τεστ κορωνοϊού ανά γκρουπ και την έναρξη ομαδικών προπονήσεων, πιθανότατα μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια φέτος με δυο παιχνίδια στη Δράμα, αρχικά με την Κέρκυρα και ακολούθως με τα Χανιά, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες δεύτερης φάσης, τελικής βαθμολογικής διαβάθμισης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Super League 2:
«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, απόντος μόνο του εκπροσώπου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.
1) Τα μέλη ενημερώθηκαν για τη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ, στον οποίο θα αποστείλουν πρόταση να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας
2) Έγινε ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2.
3) Αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (29/6 η 21η και 4/7 η 22η αγωνιστική). Ακολούθως ορίστηκε επιτροπή που θα πλαισιώσει το τριμελές προεδρείο της Ένωσης υπό τους κ.κ. Αϊβάζογλου, Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη και Χριστοβασίλη και θα συναντηθούν με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την πραγματοποίηση των πλέι οφ και πλέι άουτ.
4) Αποφασίστηκε η τροποποίηση προκήρυξης και η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
5) Αποφασίστηκε να προταθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ολοκληρωμένη πρόταση αναδιάρθρωσης που θα περιλαμβάνει 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL, χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες.
6) Ψηφίστηκε ομόφωνα συνεργασία της Super League 2, με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την EFL Championship και την ΙΑΣΙΣ ΜΚΟ για το πρόγραμμα «New Youth Football».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ