Υπογράφηκε η κατασκευή του εντευκτηρίου των φυλακών

Έμεινε μόνο η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την στελέχωση του σωφρονιστικού καταστήματος στο Νικηφόρο

0
3377

H τελευταία πράξη για την ολοκλήρωση των υποδομών στο Κατάστημα Κράτησης Νικηφόρου διαδραματίστηκε την Πέμπτη με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του κτιρίου επιμόρφωσης των κρατουμένων.

Μετά και την ολοκλήρωση αυτού του έργου οι Φυλακές Νικηφόρου είναι έτοιμες να λειτουργήσουν εφόσον προχωρήσει και η προκήρυξη των 258 θέσεων που αφορά την στελέχωσή τους με προσωπικό και αναμένεται αυτό το διάστημα και προφανώς μετά τις εκλογές από το ΑΣΕΠ.
Πιο συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από τις Κτριακές Υποδομές ΑΕ, “στην υπογραφή σύμβασης έργου για την ανέγερση Ειδικού κτιρίου επιμόρφωσης και επαγγελματικής κατάρτισης κρατουμένων στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στον Νικηφόρο Δράμας, προχώρησε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, Ιωάννης Χαρωνίτης.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 761.600,01 ευρώ (με ΦΠΑ). Ανάδοχος είναι η «Κοινοπραξία Μιχαηλίδης Παύλος του Κων/νου – Αλεξάνδρου – Μιχαηλίδης Θεόδωρος και Σια Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Energy Projects». Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 1 έτους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ