Ανεμοδείκτης

0
2693

TΟΝ Φώτη Νικολαΐδη, διευθυντή του καταστήματος της Interamerican στη Δράμα και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο, ο οποίος κατέρχεται για δεύτερη φορά υποψήφιος με την παράταξη Πόλη+Ζωή, όπως και δυο ακόμη υποψηφίους, την εκπαιδευτικό Εύη Αθανασιάδου,
και τον Διονύση Μάνιο ιδιωτικό υπάλληλο ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υπ. Δήμαρχος, Κυριάκος Χαρακίδης. Τις επόμενες ημέρες πάντως και συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 18:00 μ.μ., στην αίθουσα “Δραμινών Πολιτών” του διοικητηρίου Δράμας η ίδια παράταξη θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της και παράλληλα θα ανακοινωθούν υποψήφιοι του συνδυασμού.

Ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, Αστυνομικός στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό μέλος του σωματείου Συνοριακών Φυλάκων με το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα, ανακοινώθηκε ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ενώνουμε τη Δράμα” με επικεφαλής και εκ νέου υπ. Δήμαρχο τον Χριστόδουλο Μαμσάκο. Τις προηγούμενες ημέρες η ίδια παράταξη επισκέφθηκε με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους το Μοναστηράκι όπου παρατέθηκε στους κατοίκους το έργο που υλοποιήθηκε από την Δημοτική Αρχή, και ταυτόχρονα έγινε εκτενής διάλογος.

ΑΠΟ το βράδυ της Δευτέρας η παράταξη Project Δράμα 2020 εγκαινίασε ένα νέο τρόπο διεξαγωγής της προεκλογικής της καμπάνιας, ομολογουμένως ευφάνταστη, με την παρουσίαση του κόμικς “Ο Υποψήφιος” και τις καυστικές περιπέτειες του. “Ξεκινάμε χαλαρά, να σας βάλουμε στο κλίμα… αναμείνατε για τις πιο καυστικές περιπέτειες του Υποψήφιου.. Το να είσαι υποψήφιος, δεν είναι και εύκολη υπόθεση… ενίοτε απαιτεί και θυσίες… ανθρώπινες θυσίες… η μάνα ξέρει…” αναφέρει χιουμοριστικά η παράταξη που επιχειρεί να δώσει άλλο τόνο στην εξέλιξη της προεκλογικής περιόδου.

ΤΗΝ πρωτεύουσα του Δήμου Νέστου, Χρυσούπολη επισκέφθηκε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο κ. Τοψίδης επισκέφθηκε την αγορά της πόλης ενώ επιπλέον είχε σειρά συναντήσεων με επιχειρηματίες καθώς και με έναν αριθμό φορέων της περιοχής που δραστηριοποιούνται κυρίως στον αγροτικό τομέα. Στο σύνολο των συναντήσεων συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, όσο και οι προοπτικές που διαγράφονται για το μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ