Ανεμοδείκτης 02-09-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
2192

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα η Παιδική Βιβλιοθήκη στο Καλαμπακι που περιλαμβάνει 3.000 βιβλία ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης “Ευχαριστώ τα παιδιά που τόσο δούλεψαν και μόχθησαν για την δημιουργία της βιβλιοθήκης. Τα επόμενα χρόνια θα εγκαινιάζονται τα έργα μας αξίας άνω των 45.000.000€ που αφήνουμε με χαρά και υπερηφάνεια στους συνδημότες και τον τόπο μας” σημείωσε ο πρώην Δήμαρχος που έδειξε από την επόμενη ημέρα των εκλογών ότι έχει διάθεση συνεργασίας με την νέα Δημοτική Αρχή του νέου Δημάρχου Θέμη Ζεκερίδη προκειμένου να παραχθεί έργο προς όφελος του διευρυμένου Δήμου Δοξάτου και των κατοίκων του. Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος έδειξε να επιδιώκει συναινέσεις ι συνεργασία όχι μονο με τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις του Δήμου Δοξάτου αλλά και με το σύνολο των δημοτών την συνεργασία των οποίων θεωρεί απαραίτητο στοιχείο για να πετύχει στο έργο της η νέα Δημοτική Αρχή. Επίσης έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή ή να μετατρέψει τον Δήμο σε αίθουσα δικαστηρίου για υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν.

ΔΕΝ σταματά πουθενά ο Τάσος Χατζηγιάννης και όταν χρειάζεται να αναλάβει έστω και χειρονακτική εργασία προκειμένου να λυθούν προβλήματα δεν διστάζει να το πράξει ακόμη και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Απόδειξη η παρέμβασή του στο στήσιμο της κάλπης για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των επιτροπών χθες Κυριακή. Κάτι δεν πήγε καλά με την κάλπη. Σηκώθηκε, πλησίασε την κάλπη, προσπάθησε αρκετά, ζήτησε και μικρή βοήθεια από το κοινό (από τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους αλλά δεν την πήρε) τελικά όμως (αγνοώντας τα χιουμοριστικά σχόλια και την παραπομπή στον περίφημο Καλπογιάννη) κατάφερε να λύσει το πρόβλημα, και η διαδικασία να συνεχιστεί. Τελικά δικαιολογημένα ο Τάσος θεωρείται παντός καιρού και άνθρωπος των λύσεων.

ΤΕΛΙΚΑ τα κατάφερε και πάλι. Εξελέγη και ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΑΜΘ ο Χρήστος Παπαθεοδώρου στην ψηφοφορία που έγινε στην ΠΑΜΘ την Κυριακή. Το καλό είναι ότι ένας δραμινός θα είναι παρών και κυρίως στο κέντρο όλων των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στο ξεκίνημα της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου. Ας ελπίσουμε πέραν των άλλων, ότι αυτό θα είναι ένα ακόμη θετικό χαρτί για τον Νομό και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Συγχαρητήρια στον Χρήστο Παπαθεοδώρου για την επιτυχία του.

ΣΕ πολύ συναινετικό κλίμα έγινε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Παρανεστίου το Σάββατο. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος και παρόντες πέραν των άμεσα ενδιαφερομένων ήταν οι νέοι Δήμαρχοι Δράμας, Δοξάτου και Παγγαίου. Όλα δείχνουν ότι ο νέος Δήμαρχος Αναστάσιος Καγιάολγου που έχει πολλά προβλήματα να λύσει στον δήμο του, αν μη τι άλλο, έχει την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον των συναδέλφων του από την ευρύτερη περιοχή κάτι που δεν είναι καθόλου αμελητέο ως πλεονέκτημα.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε πολύ τον Παύλο Σιδηρόπουλο για το φωτογραφικό υλικό από την ορκωμοσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ