Ανεμοδείκτης

0
2588

Αρκετοί μνηστήρες και για τον Δήμο Δράμας;

ΠΟΛΥ περισσότερες από τις υπάρχουσες θα είναι ή τουλάχιστον γίνονται προσπάθειες να είναι, οι δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Δράμας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάποιες μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο και για διπλάσιο αριθμό.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Ενώνουμε τη Δράμα” του νυν Δημάρχου κ. Χρ. Μαμσάκου είναι δεδομένο ότι θα κατέβει ως έχει και μάλιστα με κάποιες προσθήκες από την πλευρά της παράταξης του κ. Γρ. Παπαεμμανουήλ όπως ακούγεται, δεδομένου ότι όπως λένε οι πληροφορίες και σύμφωνα με αυτά που έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ενδιαφέρεται για τις Περιφερειακές Αυτοδιοικητικές εκλογές. Βέβαια όλα είναι ρευστά κατά την άποψή μας ακόμη. Η παράταξη του Χριστόδουλου Μαμσάκου πάντως δεν αποκλείεται να έχει όπως λένε γνώστες των πραγμάτων, την έμμεση τουλάχιστον στήριξη από την πλευρά του κυβερνητικού βουλευτή κ. Χρ. Καραγιαννίδη ο οποίος έχει ήδη εμφανίσει πολλά σημεία σύγκλισης και κοινών πρωτοβουλιών με τον νυν Δήμαρχο τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Πόλη και Ζωή” όπως έχει δηλώσει ο σημερι- νός επικεφαλής κ. Μιχάλης Μλεκάνης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στενά με τον πρώην Δήμαρχο, θα κατέβει με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κυριάκο Χαρακίδη. Βέβαια ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία δήλωση επ’ αυτού από τον ίδιο τον Κυριάκο Χαρακίδη κάτι που κάνει ορισμένες πλευρές να κρατούν επιφυλάξεις. Ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι ενδιαφέρεται να κατέλθει ως υπο- ψήφιος στην κεντρική πολιτική σκηνή.

ΑΠΟ την πλευρά της παράταξης Project Δράμα 2020, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλέξης Τσιαμπούσης δήλωσε ως γνωστόν στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι θα επιδιώξει να ηγηθεί της παράταξης και να είναι υποψήφιος Δήμαρχος με το Project στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο ίδιος έχει δείξει πολύ ενεργό συμμετοχή στα ζητήματα του Δημοτικού Συμβουλίου και το πλέον πιθανόν είναι να κατέλθει τελικά ως υποψήφιος Δήμαρχος όπως όλα δείχνουν.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Αυτοδιοίκηση Πολιτών” του Στέργιου Ηλιόπουλου λέγεται ότι θα είναι παρούσα και στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο θα συνταχθεί με τις κυβερνητικές επιδιώξεις καθώς ο κ. Ηλιόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές διαφωνίες για θέματα άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής και αρκετοί λένε ότι έχει απομακρυνθεί εν πολλοίς και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος στήριξε την παράταξη. Ας μην ξεχνούμε όμως ότι γνωστά στελέχη της παράταξης ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Λαική Συσπείρωση” με τον Γιάννη Στεφανίδη που στηρίζεται από το ΚΚΕ, θα είναι και αυτή παρούσα, αλλά άγνωστο με ποιον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο μιας και ο Γιάννης Στεφανίδης δεν έχει καταδείξει τι προτίθεται να κάνει.

ΜΙΑ πάντως από τις νέες παρατάξεις που λέγεται ότι είναι στα σκαριά είναι και αυτή που θα έχει ως επικεφαλής τον Δικηγόρο Μιχάλη Τάσσου ο οποίος είναι στέλεχος της ΝΔ. Ο κ. Τάσσου δεν παραδέχτηκε σαφώς κάτι τέτοιο αλλά εμμέσως άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι τον ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πάντως ότι ήδη οι ζυμώσεις για τον σχηματισμό της εν λόγω παράταξης προχωρούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!