Ανεμοδείκτης 23-09-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
2481

ΣΤΟ 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Τροχαίο Ατύχημα στο Αμφιθέατρο Νομικής Δ.Π.Θ. Κομοτηνής μετείχε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας Αναστάσιος Πούλιος. Στο συνέδριο μετείχε και η δικηγόρος και πρόεδρος του ΣΦΓΤ Δράμας Πολύνα Μπανά. Ο πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση στην Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου, στο Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης και στη Νομική Κομοτηνής. Το συνέδριο περιελάμβανε ζητήματα νομικής φύσης γύρω από τα τροχαία ατυχήματα. Δυστυχώς δεν είναι λίγα ούτε και στην περιοχή μας. Μάλιστα πέρα από τα θύματα σε αυτά δεν είναι λίγες και οι διαδικασίες που αφορούν την δικαιοσύνη, σχετικά με τις ευθύνες που υπάρχουν από τα εμπλεκόμενα μέρη κάθε φορά. Συνθήκες που θα μπορούσαν να αποφύγουν οι οδηγοί εάν τηρούσαν ευλαβικά τον ΚΟΚ. Πράγμα δεν είναι ανέφικτο να γίνει ακόμη και στους ελληνικούς δρόμους.

ΣΤΟΝ καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο με τον πατέρα Γεράσιμο στο γήπεδο της Δόξας, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν παραβρέθηκε η Χαρά Κεφαλίδου. «Καλή επιτυχία στους Μαυραετούς της καρδιάς μας» είπε αργότερα σε αναφορά της στο θέμα. Ο μητροπολίτης κ. Παύλος καθώς και πατέρας Γεράσιμος έδωσαν ευχές για μια χρονιά με επιτυχίες, κυρίως υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Όπως έκανε γνωστό η Δόξα Δράμας, εκεί ήταν το σύνολο απο το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες, τεχνικό τιμ και ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης), ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Οταπασίδης και στελέχη του Ερασιτέχνη (Δήμος Παγωνάς, Γιάννης Δάντζερας). Στον αγιασμό παρευρέθηκε και η Κ19 της Δόξας, με παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον υπεύθυνο του τμήματος, Λεωνίδα Βογιατζόγλου.

ΈΝΑΝ αγώνα διαφορετικό που τιμά τους πραγματικούς ήρωες της ζωής διοργανώνει η Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των κοινωνικών της εκδηλώσεων, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας, θα διοργανώσουν για πρώτη φορά στη Δράμα και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα, έναν Διεθνή Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ακρωτηριασμένων ΕΛΛΑΔΑΣ και ΙΣΡΑΗΛ για Φιλανθρωπικό σκοπό. Ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους, ένας «Αγώνας Ζωής και Ελπίδας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00΄ στο γήπεδο της Ν. Αμισού…

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ήταν και φέτος οι φίλοι του κινηματογράφου που ήρθαν στη Δράμα για το Φεστιβάλ, αν υπολογιστούν οι διαγωνιζόμενοι, οι συνοδοί, οι κριτικοί και οι δημοσιογράφοι αλλά και μεγάλος αριθμός σινεφίλ από την Δράμα, από την υπόλοιπη Ελλάδα και από το εξωτερικό. Η διοργάνωση αποδείχτηκε και φέτος ότι είναι πολύ μεγάλη για να μην έχει τον δικό της χώρο. Η Καπναποθήκη της Περδίκα, όταν αποκατασταθεί, θα είναι σίγουρα ο ιδανικός χώρος. Βέβαια πολλά ακούσαμε αλλά για την ώρα μόνο θεωρητικά διότι ακόμη περιμένουμε νεώτερα, μετά την αρχιτεκτονική προμελέτη που παρουσιάστηκε την άνοιξη του 2018. Όσο την σχολή κινηματογράφου και εκεί η Δράμα παραμένει σε αναμονή … «Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ