Παρουσίαση παιδικού βιβλίου στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας

- Το 21ο Νηπιαγωγείο Δράμας σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite, πραγματοποίησε την εκδήλωση της παρουσίασης του παιδικού βιβλίου «Ο δικός μου Υπερήρωας», της νηπιαγωγού και συγγραφέως Μάγδας Ρούπα

0
565

Στην εκδήλωση, «Ανακάλυψε τον δικό σου Υπερήρωα» με θέμα την παρουσίαση ενός βιβλίου για παιδιά, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο την Τετάρτη στις 18:00 συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου Δράμας, του 16ου και του 21ου Νηπιαγωγείου Δράμας, και του 6ου και 15ου Δημοτικού σχολείου Δράμας.
Σε μία αίθουσα γεμάτη από μαθητές, γονείς, δασκάλους και φίλους του βιβλίου η νηπιαγωγός και συγγραφέας Ρούπα Μάγδα, παρουσίασε το νέο παιδικό βιβλίο από τις εκδόσεις iWrite, με τίτλο «Ο δικός μου Υπερήρωας».
Σύμφωνα με την συγγραφέα κ. Ρούπα Μάγδα, πρόκειται για ένα βιωματικό βιβλίο. Αφορά και αναφέρεται σε ένα παιδί, το οποίο μόνο του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας μέχρι που εμφανίζεται στην ζωή του «ο δικός του υπερήρωας». Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε η κ.Ρούπα, κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του έναν υπερήρωα, και στόχος του βιβλίου είναι να μάθει ο κάθε άνθρωπος να πορεύεται και να συμπορεύεται στην ζωή «μαζί με τον δικό του υπερήρωα», τον ήρωα που όλοι έχουμε μέσα μας, σκορπίζοντας φώς, αγάπη και καλοσύνη. Το μήνυμα του βιβλίου αφορά τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά και καθώς όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, ο σκοπός είναι να τον ανακαλύψουμε και να πορευόμαστε μαζί του στην ζωή, σκορπίζοντας γύρω μας φώς, καλοσύνη, και αγάπη. Πρόκειται για ένα διδακτικό, βιωματικό, παιδικό, εκπαιδευτικό βιβλίο που μεταφέρει μηνύματα αγάπης, δύναμης και καλοσύνης.
Το βιβλίο «Ο δικός μου Υπερήρωας» της Μάγδας Ρούπα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite και είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ