Ανεμοδείκτης 29-08-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
3178

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ προχθές τελικά όπως σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως τα εκλεγμένα
μέλη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης. Ανακοίνωσαν και επισήμως ότι συζήτησαν για
την αποτελεσματική λειτουργία της παράταξής, σε αυτή τη νέα θητεία που ξεκινά και όπως είπε ο Περιφερειάρχης κ. Χρ. Μέτιος τους ενημέρωσε για τα τρέχοντα ζητήματα της Περιφέρειας.”Είμαστε έτοιμοι” σημείωσε… Βέβαια στο κάδρο υπάρχει και το θέμα της συγχώνευσης της παράταξης Σιμιτσή για το οποίο ακόμη αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις
όπως και για τους νέους αντιπεριφερειάρχες που θα αναλάβουν.

OΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΪΡΗΣ
“ο Αύγουστος καλά κρατεί και η ζέστη κορυφώνεται αλλά το βλέμμα είναι στραμμένο στον Σεπτέμβριο. Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί στη Δράμα σεμινάριο για το κοινό με θέμα τους αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές που έχουν τοποθετηθεί σε 32 σημεία του Νόμου Δράμας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των πολιτών στη αντιμετώπιση της αιφνίδιας καρδιακής προσβολής.
Αναλυτικότερα τη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στο μεγάλο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας θα γίνουν ομιλίες με θέμα την καρδιακή ανακοπή. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου το πρωϊ στο ξενοδοχείο Hydrama δυο ομάδες πολιτών των 40 ατόμων θα εκπαιδευτούν στη χρήση των εξωτερικών απινιδωτών και θα λάβουν τη σχετική πιστοποίηση. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γκατζούλης, που είναι και επιστημονικά υπεύθυνος του προγράμματος των απινιδωτών.
Οι απινιδωτές είναι μια χορηγία της εταιρείας Raycap. Το σεμινάριο είναι υπό την αιγίδα του
Ιατρικού Συλλόγου Δράμας και του Δήμου Δράμας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση” … Σπεύσατε λέμε εμείς … είναι θέμα ζωής και διόλου αμελητέα η γνώση αυτών των θεμάτων.

ΑΠΟ ΤΙΣ 09 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Δράμας λέει κάποια από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι». Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, ως βοηθητικός ηθοποιός,
μπορεί να στείλει το τηλέφωνο του και δύο φωτογραφίες (μια κοντινή και μια ολόσωμη) στο
mail: kokkinodrama@gmail.com. Επίσης δεν απαιτείται εμπειρία … και επειδή δυνατότητες υποκριτικής υπάρχουν αρκετές σε αυτή την μικρή κουκίδα της πατρίδας μας, έχουμε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να βρει αρκετά πλούσια ταλέντα η παραγωγή της σειράς αν το έψαχνε λίγο περισσότερο.

YΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΧΑΛΗ μην το σκέφτεσαι, τώρα είναι αργά για σκέψεις. Αλλά να ξέρεις ότι
θα χάσεις πολλές ώρες από τις πρόβες, για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Έρχεται και η αντιδημαρχία όπως μαθαίνουμε. Υπομονή … το ξέρεις εκείνο το τραγούδι που λέει “κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός;”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ