Ανεμοδείκτης 22-10-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
3160

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δραμινών Φίλων Μουσικής “Ο Αρίων” το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποίησε με επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, τη μουσική παράσταση “Όλα για τον Έρωτα” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπό τον τίτλο “μουσικά ταξίδια στο χρόνο”. Επόμενη και τελευταία παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 στις 19.30 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.

60 ΧΡΟΝΙΑ συμπληρώνονται φέτος από το πρώτο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ στην Ελλάδα, το οποίο κατά την έκδοσή του το 1959 περιελάμβανε επί 14 αγώνων και τον αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Παναιγιάλειο στην πέμπτη θέση του δελτίου. Η ιδέα του παιχνιδιού πρόγνωσης, λέγεται ότι ανήκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στην πρόθεσή του αυτή εναντιώθηκαν τα υπόλοιπα κόμματα κάνοντας λόγο για … ανηθικότητα και διαφθορά.

ΤΑ μέλη της φωτογραφικής ομάδας Δράμας “Εφοδος” θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στις 21:00 το βράδυ τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης φωτογραφίας “Άνευ ορίων, άνευ όρων” στην Αίθουσα Τέχνης Ελευθερία στη Δράμα. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μέχρι τις 3 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της απο τις 18.00 το απόγευμα μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Πρόκειται για την ετήσια έκθεση του φωτογραφικού ομίλου και σε αυτήν συμμετέχουν 24 φωτογράφοι.

Ο ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΟΣ Ορειβατικός Σύλλογος Κ. Νευροκοπίου διοργανώνει την Κυριακή 27/10/2019 παραμονή της 28ης Οκτωβρίου 1941, επίσκεψη στο Οχυρό του Λίσσε, στον Δήμο Κ. Νευροκοπίου. Στην διάρκεια αυτής της επίσκεψης θα γίνει ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA με στόχο να προβληθεί πανελλαδικά ο χώρος του ιστορικού οχυρού.

O ΔΗΜΟΣ Κ. Νευροκοπίου θα προβεί στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης. Πρόκειται όπως αναφέρει για όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες, που αναδεικνύει τη συμμετοχή φορέων και πολιτών στις διαδικασίες προγραμματισμού του Δήμου. Φορείς, σύλλογοι, οργανώσεις που υφίστανται και δρουν στο Δήμο Κ. Νευροκοπίου και επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κ. Νευροκοπίου, θα πρέπει να καταθέσουν εγγράφως το αίτημά τους, ορίζοντας εκπρόσωπό τους (τακτικό και έναν αναπληρωματικό), στη Διεύθυνση Διοικητικών Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου μας, έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

ΕΩΣ την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 θα υποβάλλονται αιτήσεις από άτομα ή οικογένειες που πληρούν κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, είναι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Δράμας και μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα του καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης γνωστό σε όλους ως Κοινωνικό Παντοπωλείο, με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών επιβίωσης. Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής οργανώνει και υλοποιεί δράσεις που στόχο έχουν τη στήριξη ευάλωτων κι ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Το κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας λειτουργεί από το 2012.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ