Ανεμοδείκτης 30-09-2019

...γράφει ο Βαγγέλης Ψωμάς

0
1426

ΤΙΣ εργασίες του συνεδρίου Restart My City, για την βιώσιμη και έξυπνη πόλη, που διοργάνωσε η e-trikala παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού του Δήμου Δράμας Μιχάλης Τάσσου. Ήταν όπως είπε ένας από τους βασικούς σταθμούς ενημέρωσης που είχε προγραμματίσει από την ανάληψη των καθηκόντων του. Στόχος είπε ο Αντιδήμαρχος είναι το αμέσως επόμενο διάστημα να είναι σε θέση να παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δραμινούς μια πρόταση που θα βάζει τον Δήμο και τις υπηρεσίες που παρέχει στο κάδρο των έξυπνων πόλεων.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Δράμας, για την άμεση ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ειδικά του Προαναχωρισιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στο Παρανέστι, στο οποίο σήμερα υπάρχουν 48 κενές οργανικές θέσεις σε σύνολο 66 θέσεων” κατέθεσε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη η Χαρά Κεφαλίδου. Το θέμα έχει προκύψει μετά την αποχώρηση 20 περίπου αστυνομικών από το κέντρο που μεταφέρθηκαν πρόσφατα σε υπηρεσίες της Αθήνας. Για το πρόβλημα υπήρξαν κι άλλες παρεμβάσεις προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά μέχρι στιγμής παραμένει ανεπίλυτο.

ΓΙΑ τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων ατόμων μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Ισραήλ για φιλανθρωπικό σκοπό μόνο συγχαρητήρια μπορεί να αξίζουν στην Τοπική Διοίκηση Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, για τη διοργάνωση σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ Δράμας «ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ», την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Νομού Δράμας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΙ.Κ.Α.) του Δήμου Δράμας. Ο αγώνας εξέπεμπε μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και οι ποδοσφαιριστές ήταν φωτεινά παραδείγματα πραγματικής ανθρώπινης θέλησης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη στο γραφείο του στην Αθήνα είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος. Έθεσε στον Υπουργό τα πιο σημαντικά έργα υποδομής που χρειάζεται ο πρωτογενής τομέας στην Περιφέρειά μας ενώ συζήτησε και θέματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής. Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι τέθηκε και το πρόβλημα του παλιού και δυσλειτουργικού πλέον αρδευτικού δικτύου της περιοχής ανάμεσα στα υπόλοιπα.

 

ΆΛΛΟΣ ακούμε ότι οδεύει για Βρυξέλες, άλλος για το γραφείο του Τσακαλώτου. Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες μας ουδείς πρώην βουλευτής θα πρέπει να παραπονείται επειδή δεν επανεξελέγη. Όπως λέει και ο λαός κάθε εμπόδιο σε καλό. Για τους αιρετούς βέβαια γιατί για τον λαό αυτό το “καλό” ακόμη έρχεται… στο δρόμο είναι.

“ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ έντονα για την παράνομη απόφαση υπερβολικής αύξησης (40%) των διδάκτρων του Δημοτικού Ωδείου. Φαίνεται πως μιλάμε σε ‘ώτα μη ακουόντων’. Δηλώνουμε με απόλυτη σαφήνεια ότι θα καταγγείλουμε την εφαρμογή κάθε παράνομης απόφασης και στην περίπτωση που η δημοτική αρχή επιμείνει στην παράλογη και υπερβολική αύξηση των διδάκτρων, θα ψηφίσουμε τουλάχιστον ισόποση μείωση της χρηματοδότησης του Δημοτικού Ωδείου από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Δράμας λέει η δημοτική παράταξη Πόλη+Ζωή”. Βέβαια αυτό που καίει τους γονείς είναι η αύξηση των διδάκτρων και μάλλον εκεί θα έπρεπε να επικεντρωθούν οι δημοτικές παρατάξεις πιστεύουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ